Підвищення кваліфікації бджолярів 2011

Друк

Навчання бджолярів є пріоритетною темою в діяльності Всеукраїнської громадської організації «Братство Бджолярів України», члена Міжнародної Федерації Бджільницьких  Асоціацій  АПІМОНДІЯ.

Підвищення кваліфікації пасічників зі спеціальності «Практичне бджільництво» вже три роки поспіль, починаючи з 2009 року, проводить наша організація, запрошуючи до співпраці висококваліфікованих фахівців бджільницької галузі. Підвищення кваліфікації бджолярів - це базова основа для виробництва високоякісної продукції бджільництва та позитивний фактор у підготовці до Конгресу Апімондія – 2013 в Україні.

Впровадження ефективної системи підвищення кваліфікації бджолярів  громадською організацією «Братство Бджолярів України» на  базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України є стартом до підготовки нової формації бджолярів - професіоналів з метою  реалізації потенціалу України, як одної з провідних бджільницьких країн світу.  ВГО «Братство Бджолярів України» протягує руку для співпраці ініціативним і свідомим  пасічникам. Ми готові відстоювати  Ваші професійні інтереси, допомагати в розвитку бізнесу та впровадженні новітніх технологій. 

Братство орієнтується на фахівців високого рівня,  які бажають професійного росту з метою впровадження змін та реформ в українському бджільництві.  Ми пропонуємо підвищення професіоналізму  на якісно новій  основі, а не самодіяльність і навчання застарілими методами і засобами, які прижилися в українському бджільництві і гальмують його розвиток.

Цього року, на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України,  ВГО «Братство Бджолярів України» проводить  підвищення кваліфікації пасічників всіх  кваліфікаційних категорій,  на бюджетній основі, у наступні терміни :

Кваліфікаційна категорія ІV  – бджолярі з досвідом професійної роботи  до 5 років –  з 20.01.2011 р. до 31.01.2011 р

Кваліфікаційна категорія ІІІ – бджолярі з досвідом професійної роботи  від 5 до 10 років –   з 07.02.2011 р. до 18.02.2011 р.

Кваліфікаційна категорія ІI  та  І  – бджолярі  з досвідом професійної роботи більше 10 років –  з 28.02.2011 р. до 11.03.2011 .р

Розроблена Програма підвищення кваліфікації пасічників зі спеціальності «Практичне бджільництво». Для кожної кваліфікаційної категорії розроблено навчальний план.

Умови навчання:

-    навчання у групах до 50 чоловік;
-    по закінченню навчання слухачі отримують відповідний сертифікуючий документ;
-    проживання слухачів забезпечує Навчально-науковий інститут післядипломної освіти (гуртожиток - вартість проживання 70 грн/доба, працює студентська їдальня).

Місце проведення навчання:

Навчально-науковий інститут післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України, вул. Героїв Оборони 11, корпус 10.

Маршрути транспорту:

-    м.т. №212 – з станції метро «Либідська», їхати до зупинки «10-й корпус»;
-    тролейбус № 11, 12, 43 та м.т. в сторону ТЦ «Магелан» - з станції метро «Либідська», їхати до зупинки «Готель Голосіївський», далі пройти ліворуч один квартал до приміщення 10-го корпусу.

Термін подачі заявок на участь у навчанні триває  до 1 лютого 2011 року.

Контактна інформація:
моб. : 8 067 961 01 84
           8 099 074 05 64

E-mail: bratstvo-bdj@ukr.net
             info@honeyua.com

 

ЗАПРОШУЄМО ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА  ПАСІЧНИКІВ УКРАЇНИ ПРИЄДНАТИСЯ ДО ОСВІТЯНСЬКОЇ ПРОГРАМИ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ КОЖНОГО БДЖОЛЯРА, ЯКИЙ ПРАЦЮЄ У ВІТЧИЗНЯНІЙ ГАЛУЗІ БДЖІЛЬНИЦТВА.

 

 
Цікава стаття? Поділись нею з іншими: